Showbiz

Steven Soderbergh concureaza la Cannes cu un film de patru ore

Patru ore...atat dureaza cel mai recent film in regia americanului , o biografie despre viata tumultoasa si moartea uneia dintre cele mai cunoscute personalitati politice cubaneze, Ernesto "Che" Guevara.

Soderbergh insista ca productia sa, alcatuita din doua parti distincte, . CHE, denumirea prescurtata a filmului, va fi prezentat totusi in selectia oficiala de pe croazeta, integral, fara pauza.

Prima parte a lui CHE prezinta evenimentele ce au dus la rasturnarea regimului dictatorului Batista de la conducerea Cubei de catre miscarea revolutionara condusa de Fidel Castro si Guevara (Benicio del Toro). Al doilea film se concentreaza pe sosirea lui Guevara la New York in 1964 pentru a tine un discurs in fata Natiunilor Unite si continua pana la asasinarea acestuia in jungla boliviana in 1967.

Unele voci sustin ca in film personajul controversat al lui Che este prezentat partinitor, intr-o lumina favorabila, desi era comunist si personalitate contestata, iar aceasta abordare a lui Steven Soderbergh ar putea deranja multi cinefili. Ramane de vazut daca pelicula va avea succes la Cannes si cati distribuitori se vor inghesui sa-l achizitioneze la o asemenea durata.

Trailer Ocean's 13 - Acum sunt 13


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea