Showbiz

#fantome #film #ghostbusters #steve carell #seth rogen

Steve Carell si Seth Rogen vor fi vanatori de fantome?

Nu este inca cert, dar se pare ca actorii si vor face din nou echipa pe marele ecran pentru un nou film despre ( ), informeaza femalefirst.co.uk.

Informatia ar fi aparut recent pe site-ul dreadcentral.com, iar Carell si Rogen se vor alatura celor patru vanatori de din filmul original, Dan Ackroyd, Bill Murray, Harold Ramis si Ernie Hudson, pentru o a treia productie.

Producatorii vor sa reinvie seria Ghostbusters, mai ales ca in acest moment a devenit un trend in cetatea filmului, realizarea de continuari ale unor filme cu mare succes. Noul Ghostbusters vrea sa aduca un aer nou in genul filmelor cu vanatori de fantome .

Seth Rogen si Steve Carell au mai jucat impreuna in 2005 in comedia devenita repede un hit de box- office , The 40 Year Old Virgin, in regia lui Judd Apatow. Primul film Ghostbusters a fost lansat in 1984.

Trailer The 40 Year Old Virgin



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea