Showbiz

#pop #rock #lansare #album #colinde #craciun #stefan banica jr

Stefan Banica pregateste un album de colinde

pregateste pentru sfarsitul acestui an o noua surpriza. La noua ani de la editarea primei sale compilatii de Craciun , “Doar un Craciun cu tine”, Banica va lansa un nou material discografic dedicat sarbatorilor de iarna.

Cel de-al doilea semnat si va contine zece cantece alese cu grija de artist, colinde si melodii ce surprind perfect atmosfera Sarbatorilor.

Odata cu acest album cantaretul isi schimba si casa de discuri, artistul schimband Roton-ul cu MediaPro Music .

Pe langa albumul de colinde, Stefan Banica va sustine o serie de concerte intitulate “ Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun” care se vor desfasura in zilele de 10 11, 12 si 13 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Traditia show-urilor de Craciun de la Sala Palatului dateaza din 2002. In decembrie 2008 Stefan Banica a inregistrat un adevarat record pentru Romania, avand sapte concerte consecutive sold-out , la care au participat peste 30.000 de spectatori.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video din cadrul unuia dintre concertele de Craciun sustinute de Stefan Banica in 2008:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea