Showbiz

#22 decembrie #bilete #craciun #muzica #concert #rock #pop #stefan banica jr

Stefan Banica Jr. nu e afectat de criza economica

Avand in vedere ca biletele pentru cele 6 concerte semnate Stefan Banica Jr . s-au epuizat, organizatorii anunta inca o reprezentatie a "Concertului Extraordinar de Craciun".

Astfel, la insistenta publicului, indragitul artist va mai sustine un concert, tot la Sala Palatului, pe data de 22 decembrie . Astfel, fanii se vor putea bucura de o saptamana Stefan Banica Jr., cea cuprinsa intre 16-22 decembrie.

Desi au fost puse in vanzare cu 4 zile inainte, si biletele pentru evenimentul din 22 decembrie sunt pe punctul de a se termina. Jumatate din tichete, cele scumpe, s-au vandut. Au mai ramas bilete cu preturi cuprinse intre 40 si 60 de lei.

Tichetele pentru "Concertul Extraordinar de Craciun" din 22 decembrie se gasesc la casa de bilete de la la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti , Magazinul Muzica, Teatrul Nottara , statiile de metrou Unirii 2, reteaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea