Showbiz

#craciun #concert #muzica #stefan banica jr

Stefan Banica Jr. deschide seria concertelor de Craciun

Stefan Banica Jr . continua si anul acesta obisnuita serie a concertelor de Craciun. Momentan, artistul a programat doar 4 spectacole pentru 2009, pe 10, 11, 12 si 13 decembrie la Sala Palatului.

Fiecare concert va incepe la ora 19.30. In curand vor fi puse in vanzare si biletele pentru show-urile lui Banica. Acestea se vor gasi la urmatoarele categorii de preturi: categ. 1 – 120 lei, categ. 2 – 100 lei, categ. 3 – 75 lei si categ. 4 – 50 lei.

In 2008, Stefan Banica Jr. a tinut 7 concerte la Bucuresti cu prilejul sarbatorilor de iarna. Toate au fost sold out. Artistul a inceput traditia spectacolelor de Craciun sustinute la Sala Palatului in 1994. In prezent, artistul are la activ 15 concerte sold out, dintre care 7 sunt doar de anul trecut.

Stefan Banica Jr. este o personalitate polivalenta in show-biz-ul romanesc. Acesta a cucerit audienta atat in muzica, teatru, film cat si si radio. A scos 10 albume de cand si-a inceput cariera, a sustinut peste 1000 de concerte in intreaga tara la care s-au adunat peste 100.000 de oameni si 7 turnee de promovare.

Acesta a primit o multime de premii printre care cele pentru: cel mai bun interpret, cel mai bun artist al anului, vedeta anului, cel mai iubit cantaret . A obtinut de asemenea Discul de Aur pentru „Zori de zi” si dublu disc de aur si dublu disc de platina pentru „De dragoste...in toate felurile”. S-a clasat pe locul 1 la Festivalul de la Mamaia din 2000 si 2002.

Stefan Banica Jr. - Doar o data-i Craciunul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea