Showbiz

#star trek #3d #jj abrams #film

Star Trek 2 - filmat in 3D

Regizorul si producatorul J.J. Abrams a dezvaluit intr-un interviu planurile sale pentru Star Trek 2 si posibilitatea ca acesta sa fie facut in 3D, informeaza aceshowbiz.com.

Exista posibilitatea ca Star Trek 2 sa fie dezvoltat in tehnologia 3D. Afirmatia a fost facuta chiar de catre regizorul J.J. Abrams intr-o conferinta de presa care a avut loc zilele acestea.

"Paramount a discutat cu mine posibilitatea de a face si primul film Star Trek in 3D. La vremea respectiva am fost, insa, ingrozit. Imi doream ca filmul sa iasa bine. Imi doream un film decent in 2D. Eram ingrijorat ca in loc sa fie un film bun in 2D, va fi unul ingrozitor in 3D", a marturisit regizorul.

In ciuda fricii sale, regizorul crede acum ca va fi distractiv , mai ales dupa ce a vazut ce a facut James Cameron cu Avatar.

"Acum ma simt mai confortabil cu ideea. Cred ca tehnologia 3D va fi amuzanta. Dupa ce am vazut Avatar, mi-am dorit si eu sa fac pentru ca arata al naibii de bine", a mai spus Abrams.

Urmareste trailerul filmului Star Trek:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea