Showbiz

#actiune #film #mercenari #actori #repetitii #accident #the expendables #sylverster stallone

Stallone s-a accidentat in timpul repetitiilor

Actorul Sylvester Stallone s-a accidentat la o mana in timpul repetitiilor pentru scenele de lupta din filmul The Expendables , scrie femalefirst.co.uk.

Sylvester Stallone a recrutat o serie actori de la Hollywood cu look de mercenari pentru film, printre care Jet Li, Mickey Rourke si Jason Statham. Gugvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger, a confirmat si el aparitia in filmul prietenului sau.

Ben Kingsley va interpreta rolul unui agent CIA, alaturi de Eric Roberts, Danny Trejo si Forest Whitaker.

The Expendables va prezenta povestea nui grup de mercenari care trebuie sa se infiltreze intr-o tara din America de Sud si sa-l rastoarne de la putere pe dictatorul acesteia.

Sly, 62 de ani, care va fi si regizorul filmului, a insistat sa precizeze ca, in ciuda durerilor pe care le are la nivelul incheieturii mainii, filmarile nu vor fi amanate.

Un purtator de cuvant al actorului a declarat pentru femalefirst, “Domnul Stallone s-a accidentat la mana in urma unor repetirii pentru scenele de lupta, dar acest lucru nu va afecta proiectul.”

Filmarile vor incepe la sfarsitul acestei luni, in Brazilia si vor continua in New Orleans .

Urmareste trailerul filmului Rambo IV, cu Sylvester Stallone



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea