Showbiz

#prequel #sam raimi #tobey maguire #spider-man 4

Spider-Man 4 fara Tobey Maguire si Sam Raimi

Sony Pictures , compania producatoare a francizei , s-a razgandit si nu mai face un sequel, ci un prequel. Astfel, va fi o intoarcere la origini a eroului Peter Parker, pe care il vom vedea in anii de liceu, scrie aceshowbiz.com.

Dat fiind ca povestea se va concentra pe un Peter Parker adolescent, -Man, nu va reveni pentru acest prequel.

“Suntem foarte entuziasmati de posibilitatile creative pe care le avem pentru acest proiect”, a spus Amy Pascal, co-presedinte al Sony Pictures . Compania a mai anuntat, de asemenea, ca Spider-Man 4 va fi lansat in vara lui 2012.

“Munca la seria Spider-Man a fost o extraordinara pentru mine. In timp cautam idei de scenariu pentru o continuare, Sony si Marvel au gasit o ocazie unica de a redirectiona si sunt sigur ca vor face o treaba buna”, a declarat Sam Raimi intr-un comunicat de presa.

Sony Pictures a amanat in ultima vreme productia lui Spider -Man 4 din cauza scenariului inca nefinalizat, iar producatorii si Raimi nu au cazut la un acord in ceea ce priveste personajul negativ care ar fi trebuit sa apara in noul film. Ramane de vazut daca un Spider-Man 4 cu Peter Parker pe post de puber va avea acelasi succes cele trei filme de pana acum.

Urmareste trailerul filmului Spider-Man 3:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea