Showbiz

Sotul actritei Freida Pinto rupe tacerea

Sotul secret al actritei Freida Pinto , Rohan Antao, a rupt tacerea si a spus cum pelicula castigatoare a opt premii Oscar - Slumdog Millionaire - i-a distrus casnicia. Rohan il invinovateste si pe actorul Dev Patel , in varsta de 18 ani, pentru despartirea de Pinto, scrie femalefirst.co.uk.

"Freida s-a despartit de mine dupa ce l-a cunoscut pe Dev Patel. Acum, oriunde ma duc ii vad impreuna. Sunt distrus.”, a declarat Rohan Antao.

"Urasc filmul Slumdog Millionaire. Mi-a distrus casnicia. Imediat ce a devenit un succes si a inceput sa-si petreaca mai mult timp cu Dev, ea a terminat relatia cu mine. A decis ca nu vrea sa mai fie cu mine, dar ca vrea sa ramanem prieteni. Cum pot eu sa raman in relatii bune cu ea dupa ce mi-a distrus credinta in dragoste?”

"Ea este indragostita nebuneste de Patel. Nu stiu daca au o relatie sexuala, dar daca ma voi intalni cu el, voi avea cateva lucruri sa-i spun.”

"Este o perioada foarte grea pentru mine, pentru ca in ciuda dorintei mele de a nu renunta la ea, nu am incotro. Ii dorec mult succes in cariera, dar nu vreau sa vad filmul care mi-a distrus viata.”

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire, castigator a opt premii Oscar, inclusiv premiul pentru cel mai bun film. Din distributia filmului fac parte actorii Freida Pinto, Dev Patel si Anil Kapoo.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea