Showbiz

#musical #nine #sophia loren daniel day-lewis

Sophia Loren - speriata de Daniel Day-Lewis

Sophia Loren nu s-a simtit deloc in largul sau cat timp a lucrat impreuna cu daniel day-lewis la filmarile pentru musical-ul Nine pentru ca acesta este inspaimantator si intimidant, scrie Female First.

Actrita italiana joaca in Nine alaturi de o distributie impresionanta in care se regasesc Nicole Kidman, Dame Judi Dench sau Penelope Cruz. Insa cel care i-a dat fiori Sophiei Loren a fost actorul Daniel Day-Lewis, interpretul lui Guido Contini.

“Daniel este incredibil. Este hypnotic, magic, frumos si stralucitor, dar este si foarte inspaimantator. In fiecare scena pe care jucam impreuna era atat de profund si de real, incat ma intimida”, a declarat Loren, care s-a simtit coplesita de talentul actoricesc al irlandezului.

Nine, in regia lui Rob Marshall, exploreaza universul haotic al regizorului Guido Contini (Day-Lewis), care se lupta sa gaseasca armonia in viata profesionala si cea personala, incercand sa faca fata relatiilor cu cele cinci femei ce ii guverneaza existenta.

Urmareste trailerul filmului Nine care va avea premiera in Romania la sfarsitul lunii ianuarie 2010:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea