Showbiz

#san #cancer #boala #sonique #monden #dance

Sonique a fost diagnosticata cu cancer de san

Sonique , cantareata si DJ-ita cunoscuta publicului prin hiturile “Sky”, “It feel So Good” sau “Alive” a fost diagnosticata cu cancer  la san.

Sonique, pe numele sau adevarat Sonia Clarke, in varsta de 40 de ani, a aflat saptamana trecuta ca are aceasta teribila maladie. Se pare ca lansarea “World Of Change ”, noul single al lui Sonique depinde de evolutia bolii, dupa cum a precizat purtatorul ei de cuvant. "World of Change" urma sa fie lansat in cursul lunii iulie.

De asemenea, artista si-a anulat participarea la la festivalul Danube Island din Austria, eveniment programat sa aiba loc saptamana viitoare.

Potrivit Guinness Book , Sonique este prima femeie DJ care a ocupat 3 saptamani consecutiv numarul 1 in topuri. In 2001 a castigat Brit Award pentru cea mai buna solista britanica. In perioada 1997-1999 a fost DJ rezident in clubul Manumission din Ibiza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea