Showbiz

#pop #alte-genuri #solutii #criza econimica #vanzari #bilete #rate #vaya con dios #cesaria evora

Solutie anticriza: bilete la concerte vandute in rate

Criza economica ii sileste pe organizatorii de concerte din Romania sa ia masuri pentru a stopa scaderea vanzarilor de bilete.

Initiativa este deocamdata aplicata de catre cei de la Events , iar plata se poate efectua numai prin CardAvantaj. Incepand cu 21 septembrie, achizitionarea in rate a biletelor la concerte se va putea face in sapte locatii din Capitala.

„Speram ca aceasta noua modalitate de plata sa se reflecte intr-o crestere a vanzarilor la toate segmentele de bilete si estimam ca romanilor le va lua in jur de trei luni sa se obisnuiasca cu noul instrument pe care il oferim. In viitorul apropiat vom mari numarul de rate pentru biletele care vor avea o valoare mai ridicata”, a declarat Sorina Burlacu, Director General Events.

Fanii Cesariei Evora, primul concert pe calendarul evenimentelor Events (1 octombrie, Sala Palatului), au acum ocazia sa-si cumpere bilete la concert in 2 rate lunare. Preturile biletelor variaza de la 85 RON la 230 RON, in functie de categorie.

Pentru concertul belgienilor de la Vaya Con Dios (13 octombrie, Sala Palatului) si primul show de wrestling din Romania, American Wrestling Rampage (4 decembrie, Sala Polivalenta), se ofera o rata in plus, biletele putand fi achizitionate in 3 rate.
 
Vaya Con Dios - "Nah Neh Nah"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea