Showbiz

#nunta #snoop dogg #kate moss

Snoop Dogg va canta la nunta lui Kate Moss

Snoop Dogg va canta la nunta fotomodelului international Kate Moss . Blonda pregateste un adevarat festival pentru invitatii sai de la nunta din luna iulie.

Kate Moss planuieste sa organizeze o petrecere de pomina la nunta sa cu Jamie Hince , ce va avea loc in data de 2 iulie, in Oxfordshire, in sud-estul Angliei.

“Kate l-a vazut pe Snoop la mai multe festivaluri si vrea ca el sa cante la nunta ei. Au discutat deja despre asta si Snoop Dogg e incantat de idee", a explicat o sursa apropiata, citata de Showbizspy.com.

Snoop Dogg a rezolvat anul trecut problemele legale cu autoritatile britanice, care ii interzisesera solistului in 2006 sa mai calce pe pamant britanic, dupa un scandal in care a fost implicat la aeroportul Heathrow.

Pentru ca vrea ca nunta ei sa nu fie uitata cu usurinta de invitati, Kate Moss vrea sa aduca mai multi muzicieni care sa-i distreze invitatii: Led Zeppelin , Rolling Stones si Beth Ditto , solista trupei Gossip.

“Kate vrea sa organizeze un mic festival. Vrea ca oaspetii ei sa ramana mai multe zile si se asigura ca vor avea divertismentul necesar", a mai spus sursa.

Muzicienii pe care Kate Moss ii vrea la nunta sunt toti prieteni, astfel ca fotomodelul nu va avea probleme in a-i convinge sa cante pentru ea si sotul ei, Jamie Hince.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea