Showbiz

#alte-genuri #electro #sistem #depeche moden #people are people

Sistem au reorchestrat o piesa de la Depeche Mode

Trupa Sistem si-a lansat ieri un nou single, intitulat “ People are people ”. Dupa cum poate unii dintre voi ati banuit, “ People are people” este un remake dupa o piesa lansata de faimosii Depeche Mode in urma cu 26 de ani.

Sistem au reorchestrat intr-o maniera moderna “People are people” transformand-o intr-o piesa ce urmeaza trendul actual al muzicii de club.

Trupa Sistem a avut ocazia sa cante pe aceeasi scena cu Depeche Mode in urma cu patru ani, cu ocazia concertului de pe Stadionul National “Lia Manoliu” din Bucuresti.

Trupa Sistem implineste in acest an 10 ani de la infiintare. Printre hit-urile lansate de Sistem in acesti ani putem aminti: “ Emotii ”, “Sperante”, “Never”, “Boca del Inferno”. Cea mai mare performanta ramane insa “Let me try”, piesa interpretata impreuna cu Luminita Anghel, care a adus Romaniei locul 3 la concursul Eurovision 2005.

Asculta noul single Sistem AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea