Showbiz

#ernest hemingway #scriitor #anthony hopkins

Sir Anthony Hopkins in rolul lui Ernest Hemingway

Sir Anthony Hopkins il va interpreta pe celebrul scriitor ernest hemingway intr-un nou film despre viata aventuroasa a acestuia, scrie The Hollywood Reporter.

Actorul britanic, care a jucat de-alungul carierei numeroase personalitati din viata reala (Nixon, Surviving Picasso, Amistad and The World's Fastest Indian), va intra in pielea lui Hemingway in productia Hemingway & Fuentes regizata de Andy Garcia.

Garcia a scris scenariul filmului impreuna cu nepoata lui Hemingway, scriitoarea Hilary Hemingway. Actorul de origine cubaneza nu va sta numai in spatele camerei de filmat, el interpretand rolul unui capitan de vas de pescuit, Gregorio Fuentes, care s-a imprietenit cu scriitorul in ultimii ani de viata ai acestuia.

Fuentes se pare ca a fost sursa de inspiratie a lui Hemingway pentru faimoasa nuvela The Old Man and the Sea/Batranul si marea, pentru care autorul a fost recompensat cu premiul Pulitzer .

Actrita Annette Bening negociaza cu producatorii pentru a juca rolul sotiei lui Ernest Hemingway, Mary Welsh .

Urmareste trailerul filmului All the King's Men cu Sir Anthony Hopkins intr-un rol secundar.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea