Showbiz

#simplu #smiley #lansare #videoclip #dance #alte-genuri #muzica

Simplu - nebuni si psihiatri in noul clip "Like a Puppet"

Simplu a lansat pe site-ul Bravonet,  noul videoclip „Like a Puppet”. Melodia este, dupa cum spun baietii, un manifest impotriva uniformizarii.

„Toti suntem manipulati de tot ceea ce ne inconjoara si practic suntem niste marionete. In general, cei care incearca sa faca lucrurile altfel sunt vazuti ca niste nebuni. Practic iesirea din normalitate – ca si concept general acceptat – inseamna marginalizare.”, a explicat Smiley mesajul transmis de „Like a Puppet”.

„Totul este insa relativ, pana si normalitatea. Suntem incadrati in niste categorii, indoctrinati, trebuie sa respectam niste canoane. Si asa ajungem sa judecam si sa fim judecati si in mod evident suntem dezbinati”
, a adaugat acesta.

Single-ul „Like a Puppet” va putea fi ascultat cat de curand pe posturile radio si tv. Piesa va fi inclusa pe urmatorul album semnat Simplu. De regia clipului s-a ocupat Iulian Moga , filmarile desfasurandu-se in studiourile MediaPro.

Plot-ul videoclipului are ca decor un spital de nebuni in care baietii de la Simplu interpreteaza roluri de doctori , cat si de pacienti. Bugetul alocat acestuia a fost unul pe masura, avand in vedere ca s-a folosit multa figuratie, cascadori, alpinisti etc.

Simplu - like a Puppet

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea