Showbiz

#tony parker #lance armstrong #eva longoria parker

Si-a inselat Eva Longoria sotul cu Lance Armstrong?

Tony Parker crede ca nu a fost singurul care a calcat stramb in timpul casniciei sale cu Eva Longoria .

Baschetbalistul banuieste ca sotia sa a avut o aventura cu campionionul la biciclism Lance Armstrong , potrivit National Enquierer.

Casnicia celor doi s-a destramat in urma cu o luna, cand Eva Longoria a gasit pe telefonul sotului ei mesaje erotice trimise unei alte femei.

Tony ar fi recunoscut in fata Evei ca a avut o aventura cu o alta femeie in urma cu mai multi ani. Parker crede acum ca si Eva l-a inselat.

"Amandoi incearca sa transmita publicului impresia ca se iubesc in continuare si se respecta, dar de fapt se acuza reciproc de infidelitate ", a explicat o sursa apropiata.

Desi cei doi au avut un contract prenuptial, Eva Longoria a cerut, in actele de divort, pensie alimentara de la sotul ei. Actrita castiga in prezent 400.000 de dolari pentru fiecare episod din "Desperate Housewives", dar sotul ei tocmai a semnat un contract de 50 milioane de dolari pentru patru ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea