Showbiz

#shrek #shrek forever after #tiberca

Shrek Forever After deschide festivalul Tribeca 2010

Cea de-a patra parte a seriei .ro/ " title=" shrek ">Shrek , Shrek Forever After , va avea premiera mondiala in cadrul festivalului de film Tribeca Film Festival 2010, potrivit aceshowbiz.com.

Productia 3D a celor de la DreamWorks va servi ca film de deschidere al festivalului si va rula in seara de 21 aprilie.

"Mereu am fost de parere ca trebuie sa deschidem festivalul cu filme captivante, care sa atinga corzile sensibile ale cinefililor,” a declarat co-fondatorul festivalului, Jane Rosenthal. “ combina cele mai bune povestiri cu arta cinematografica, in timp ce tehnologia 3D te introduce in miezul actiunii” a mai adaugat aceasta.

Compania DreamWorks Animation este onorata sa aduca premiera mondiala a filmului Shrek Forever After la New York, in cardul festivalului Tribeca 2010. Este un privilegiu si un tribut adus intregii noastre echipe care a lucrat la acest proiect”, a raspuns directorul executiv al DreamWorks Animation, Jeffrey Katzenberg.

Shrek Forever After

In Shrek Forever After, eroul nostru se simte cam stingher in mlastina lui, ducand o viata pasnica alaturi de Fiona si cei trei copii ai lor. De dragul zilelor in care era liber, semneaza un pact cu un spiridus ciudat pe nume Rumplestiltskin. Spiridusul il pacaleste si il trimite pe un taram alternativ, unde capcaunii sunt vanati, Shrek si Fiona nu s-au intalnit niciodata, iar Rumplestiltskin este rege.

Urmareste trailerul filmului Shrek Forever After

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea