Showbiz

#sherlock holmes 2 #pericol #realizat #relatie #homosexuala

Sherlock Holmes 2 - in pericol de a nu mai fi realizat

Continuarea filmului este in pericol de a nu mai intra niciodata in productie, daca realizatorii intentioneaza sa introduca in scenariu ideea unei relatii homosexuale intre detectivul Holmes si ajutorul sau, Dr. Watson.

Planurile de a realiza sunt amenintate de executorii care gestioneaza drepturile de autor ale operelor si personajelor create de Sir Arthur Conan Doyle. Acestia au anuntat producatorii ca le vor retrage permisiunea de a folosi celebrele personaje, daca noul film va include aluzii despre o relatie intre Holmes si Watson.

Recent, al domnului Downey. Chiar daca va parea o masura drastica, le voi retrage permisiunea de a mai face filmele, daca realizatorii intentioneaza sa foloseasca aceasta tema in viitor. Nu sunt impotriva homosexualilor, ci doar impotriva celor care nu respecta spiritul cartilor.”

Sherlock Holmes a avut premiera pe 25 decembrie si a generat pana acum incasari de peste 225 de milioane de dolari in intreaga lume.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea