Showbiz

#pop #shakira #muzica #monden #parfum #single #colabarorare #wyclef jean #pharrell williams #album #...featuring

Shakira vrea noi hituri de la Wyclef Jean

Pentru a se asigura ca urmatoarele sale piese vor deveni in scurt timp adevarate hituri, Shakira s-a intors la un colaborator mai vechi, Wyclef Jean .

Acest lucru nu ne mira, avand in vedere ca „Hips Don`t Lie”, featuring-ul lor din 2006 a fost un mega-hit. Intr-un timp record, single-ul a ajuns pe primul loc in topul Billboard Hot 100 si a fost vandut in peste 2 milioane de copii in Statele Unite, conform datelor furnizate de cei de la Nielsen SoundScan.

Pe langa asta, celebra artista de origine columbiana a inregistrat o piesa alaturi de Pharrell Williams si Calle 13. Tot ce se stie momentan despre acest produs discografic este ca are un „ritm exploziv”.

„Fijiacion Oral” este cel mai recent album al Shakirei, lansat in 2005 in 2 volume. Materialul s-a vandut in 2,7 milioane de copii.

Exceptand cariera muzicala, Shakira este ocupata cu lansarea noului sau parfum, „Amuletto”. Artista spune despre aceasta esenta exotica ca pastreaza mirosul trupului ei. Cum asa? Simplu: mireasma parfumului reflecta amestecul etnic al vedetei dintre senzualitatea latina, decendenta orientala si exotism.

„Amuletto” este produs la Cannes, in Franta si a fost prezentat de curand la un important lant de cosmetice. Atat numele acestuia cat si design-ul care vor insoti fiecare recipient sunt creatiile Shakirei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea