Showbiz

#children #men #copiii #tatalui #clive #owen #serial

Serial inspirat din filmul "Children of Men"

Reprezentantii postului SciFi Channel au anuntat lansarea unui nou proiect de televiziune. Este vorba despre un serial inspirat din pelicula Children of Men (Copiii Tatalui), film lansat in anul 2006, regizat de Alfonso Cuaron si care il are in rolul principal pe actorul Clive Owen.

Producatorul David Eick, care se ocupa in prezent de seria Battlestar Galactica, este cel vizat pentru crearea scenariului.

Regizorul Alfonso Cuaron creeaza o viziune surprinzatoare asupra viitorului, si transmite un semnal de alarma prezentului cu un thriller hipnotizant. Pelicula descrie un viitor intunecat in care femeile erau total sterile, iar rasa umana se confrunta cu riscul real de a disparea definitiv in mai putin de un secol.

David Eick a spus ca intentioneaza ca serialul sa urmeze mai indeaproape romanul decat a facut-o filmul. Serialul va spune povestea realitatii si cum s-a ajuns acolo, fara partea razboinica a povestii.

Children of Men

Children of Men are la baza romanul SF cu acelasi nume al lui P. D. James, scris in 1992.

Dupa aproape 19 ani de la ultima nastere a unui copil, inexplicabil, fara o nastere pe intreg pamantul, omenirea se apropie de disparitie, cerandu-si ultimile drepturi asupra viitorului.

Marea Britanie este singura tara care a reusit sa faca fata situatiei - printr-o politica de imperialism militarist - trebuie sa supravietuiasca coflictului interior mereu in crestere, iar pe de alta parte trebuie sa faca fata fluxului formidabil de refugiati ilegali pe teritoriul tarii. Dar, cu fermitate si cu o mana totalitara, acesti “fugari” sunt prinsi si deportati.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Children of Men

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea