Showbiz

#pop #monden #relatii #madonna #jerry seinfeld #relatie #idila #divort

Seinfeld, noua achizitie a Madonnei?

Madonna este suspectata ca are o relatie cu Jerry , cunoscut din serialul de comedie cu acelasi titlu, care s-a bucurat de mare succes in toata lumea.

Cantareata a fost surprinsa de paparazzi la resedinta actorului din Los Angeles, unde a petrecut o seara intreaga alaturi de Seinfeld, ca in miez de noapte, sa plece impreuna cu acesta, la New York, cu elicopterul privat al celebrului star american.

Dupa ce a anuntat oficial divortul de sotul ei, Guy Ritchie, Madonna incearca sa-si revina si sa-si refaca viata. Desi s-a speculat prin presa cum ca regina muzicii pop si-ar fi gasit drept refugiu, bratele vanjoase ale jucatorului de baseball, Alex Rodriguez , cu care de altfel l-a si inselat pe Guy, Madonna l-a preferat de fapt pe Jerry Seinfeld .

Cei 2 s-au intalnit incognito la resedinta din L.A. a starului si au petrecut cateva ore bune impreuna.

"Madonna a venit foarte bine camuflata , cu ochelari de soare imensi si incercand disperata sa-si ascunda chipul in gulerul de la geaca, dar tot am recunoscut-o. Dupa ce a fost primita pe furis de Seinfeld, cei doi n-au mai iesit deloc din casa. Probabil ca au profitat sa se simta cat mai bine impreuna", a explicat un fotograf care a fost pe urmele celor doi.

Dupa miezul noptii, Madonna si Jerry au parasit locuinta acestuia si s-au indreptat spre aeroport. Aceasta iesire noctura a dat apa la moara celor care sustin ca intre cei 2 s-a infiripat o idila. Dupa ce a pregatit avionul personal pentru zbor, Seinfeld i-a facut zambitor, semn cu mana Madonnei, sa se imbarce si au zburat spre New York.

Trebuie mentionat insa faptul ca, desi Madonna si-a clarificat statutul, Seinfeld este inca insurat. Acesta s-a casatorit in 1999 cu Jessica Sklar, impreuna cu care are 3 copii.

 

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea