Showbiz

#drama #cartel #sean penn

Sean Penn - in lupta cu un cartel mexican

Sean Penn , dublu castigator al premiului Oscar, negociaza cu reprezentantii Universal Pictures si Imagine Ent. pentru a juca rolul principal in drama Cartel, anunta variety.com.

Cartel este povestea lui Ed Marker care lupta sa-si protejeze fiul dupa ce sotia sa este ucisa cu brutalitate de un cartel mexican.

Asger Leth va semna regia filmului, in timp ce Brian Grazer va fi unul dintre producatori. Scenariul este realizat de Peter Craig. Filmarile ar putea incepe la vara, insa nu a fost stabilita o data exacta pana cand Sean Penn nu va semna contractul cu producatorii.

Actorul american poarta discutii si pentru a juca alaturi de Naomi Watts in productia regizata de Doug Liman, Fair Game .

Sean Penn a fost distins in cadrul galei Oscar din acest an cu premiul pentru “cel mai bun actor in rol principal ” pentru performanta sa din pelicula biografica Milk, in regia lui Gus Van Sant.

Urmareste trailerul filmului Milk.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea