Showbiz

#milk #sean penn #james franco #gay #homosexual #sex #biografie

Sean Penn a vrut mai multe scene de sex cu James Franco

Actorul Sean Penn , care joaca alaturi de James Franco in filmul biografic Milk , a marturit ca a fost incantat de ideea de a juca rolul primului politician homosexual, Harvey Milk.

Sean Penn a intervenit si i-a cerut regizorului Gus Van Sant sa adauge mai multe scene de dragoste, dupa ce a vazut ca scenariul prevedea doar un sarut cu partenerul sau, Franco.

"In scenariul original exista doar un sarut intre mine si Penn. Dupa o luna, regizorul mi-a trimis un alt scenariu, plin cu scene de sex. I-am zis, 'Gus, ce s-a intamplat cu scenariul?', iar el a replicat 'A fost ideea lui Sean', a declarat actorul James Franco.

De altfel, Sean Penn este cunoscut drept un militant fervent pentru drepturile comunitatii gay.

Milk prezinta povestea politicianului Harvey Bernard Milk, primul reprezentant al comunitatii homosexuale, ales oficial pentru a ocupa un fotoliu politic in California. Filmul va avea premiera in Romania pe 30 ianuarie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Milk, cu Sean Penn si James Franco

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea