Showbiz

#casa de moda #model #louis vuitton #sean connery

Sean Connery - imaginea casei de moda Louis Vuitton

Fostul 007, actorul Sean Connery, va fi noua imagine a liniei de genti de voiaj a casei de moda franceze Louis Vuitton , anunta telegraph.co.uk.

Actorul, in varsta de 78 de ani, a fost fotografiat pe o plaja din Bahamas cu o geanta de voiaj Louis Vuitton, realizata din material impermeabil.

Fotografiile pentru campania Core values sunt realizate de celebra fotografa Annie Leibovitz. Acestea vor fi expuse pe data de 8 octombrie, cam in aceeasi perioada in care va fi lansat si nou film Bond, Quantum of Solace.

Printre celelalte celebritati care au facut parte din campania Core Values se numara: sotii Andre Agassi si Steffi Graf, actrita Catherine Deneuve, muzicianul Keith Richards, regizorul Francis Ford Coppola si fiica sa, Sofia Coppola .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea