Showbiz

#bucuresti #concert #muzica #rock #scorpions

Scorpions anuleaza concertul de la Bucuresti

Scorpions nu mai vine in Romania. Concertul pe care trebuia sa-l sustina celebra trupa rock, pe 5 noiembrie 2009 , la Bucuresti, a fost anulat.

Vineri, in data de 28.08.2009, formatia Scorpions a reziliat unilateral conctractul incheiat cu Media Suprem referitor la concertul din 05.11.2009 ce urma sa se desfasoare la Romexpo Bucuresti, motivul invocat fiind intarzierea platii ratei din data de 24.08.2009 cu 4 zile. Biletele comandate urmau sa fie livrate incepand de marti (01.09.2009), deci nu s-a livrat nici un bilet.

Deoarece organizarea evenimentului `Europe-love will keep us alive` implica mai multe contracte, cu detalii revenim dupa data de 01.09.2009.”, se precizeaza intr-un comunicat de presa dat de Media Suprem, organizatorii evenimentului.

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe rock. In cei aproape 45 ani de activitate grupul german a incantat generatii intregi cu hituri precum “Wind of Change”, “Rock You Like a Hurricane ”, “Send Me An Angel”,“Still Loving You”, “You and I”, “Holiday”.

Daca ar mai fi avut loc concertul programat pe 5 noiembrie, Scorpions s-ar fi aflat la cea de-a 6-a vizita la noi in tara. Cea mai recenta aparitie a trupei in fata fanilor din Romania dateaza din 23 octombrie 2008 , cand Scorpions au participat la Zilele Craiovei .

Scorpions - Send me an angel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea