Showbiz

#depeche mode #cover #scooter #dance #electro

Scooter - cover techno dupa Depeche Mode

Formatia germana Scooter va interpreta la Bucuresti hit-ul „Stripped”, lansat in urma cu 24 de ani de legendarii Depeche Mode .

Includerea acestei melodii in repertoriul de concert al trupei Scooter se datoreaza faptului ca H.P. Baxxter, vocalul trupei, este fan Depeche Mode inca de la varsta de 18 ani. De altfel, cea mai mare dorinta a lui era sa ajunga la fel de faimos ca Dave Gahan de la Depeche Mode.

Aflata acum in plina glorie, formatia Scooter se pregateste sa-si delecteze fanii din Romania cu hiturile care i-au facut celebri de-a lungul vremii. Concertul, care initial era programat pentru data de 5 iunie la Arenele Romane, a fost amanat pentru 26 septembrie si se anunta unul cu adevarat special.

Biletele sunt in vanzare si se pot procura online de pe www.ticketfan.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro si in reteaua de magazine Diverta, Flanco si Eventim. Pretul ramane nemodificat, de 100 RON.

Fanii care au achizitionat deja bilete pentru data de 5 iunie sunt rugati sa le pastreze, acestea fiind valabile pentru show-ul din 26 septembrie.

Persoanele care nu pot participa la spectacol la noua data, isi pot recupera banii la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, pana la data de 25 iunie .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea