Showbiz

#california #gugvernator #the expendables #sylvester stallone #cameo #arnold schwarzenegger

Schwarzenegger confirma aparitia in The Expendables

Gugvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger , a confirmat aparitia in filmul prietenului sau Sylvester Stallone - The Expendables , informeaza femalefirst.co.uk.

Arnold Schwarzenegger a recunoscut ca nu a putut refuza propunerea de a aparea in filmul lui Stallone pentru ca se simte bine atunci cand ajuta un prieten.

Intr-un interviu pentru postul de televiziune ABC, Arnold a declarat: "De cand am devenit guvernator am aparut in trei filme la cererea prietenilor, iar pe Sylvester Stallone nu-l pot refuza."

"Am spus ‘bineinteles ca te ajut, nici nu se pune problema’.”

Totusi, starul din Terminator a negat zvonurile conform carora aparitia sa in film ar fi prea mica datorita restrangerilor financiare.”

"Nu are nicio legatura cu bugetul sau cu negocierea bugetului pentru ca filmarile vor avea loc undeva in aprilie. Imi place se Stallone. Este un regizor si actor grozav. Suntem prieteni buni si am petrecut foarte mult timp impreuna.”

The Expendables ,  a carui poveste se invarte in jurul unui grup de mercenari care trebuie sa se infiltreze intr-o tara din America de Sud si sa-l aresteze pe dictatorul acesteia, este programat sa intre pe marile ecrane in 2010.

Urmareste trailerul filmului Terminator 3, ultimul film al lui Arnold Schwarzenegger

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea