Showbiz

#scarlett johansson #regizor #eliminata #new york #i love you

Scarlett Johansson nu e buna de regizor

Portiunea regizata de Scarlett Johansson din noul lungmetraj, ce are in centru orasul New York, a fost respinsa de producatori, potrivit digitalspy.com.

Intitulandu-se New York, I Love You / New York, te iubesc, noul proiect cinematografic uneste mai multe povesti de dragoste, regizate de diferiti actori si regizori, cum ar fi Natalie Portman sau Brett Ratner.

Se pare ca partea regizata de Scarlett Johansson, care il are in rol principal pe Kevin Bacon, a fost taiata la montaj , fiind descrisa drept „foarte proasta” sau chiar „imposibil de vizionat”.

Emmanuel Benbihy, producatorul filmului New York, I Love You, a tinut insa sa precizeze ca nu acesta a fost motivul care a dus la eliminarea lui Scarlett, acesta fiind de altfel "miscat" de "stilul narativ irezistibil, dar totusi neconventional " al actritei.

"Povestea nu sugera clar o relatie interpersonala, iar scurtmetrajul era conceput sa fie filmat in alb negru, ceea ce contrasta puternic cu celelalte povesti", a declarat Benbihy.

Desi nu va aparea pe marile ecrane, partea regizata de Scarlett Johansson va fi inclusa pe DVD-ul filmului New You, I Love You.

Urmareste trailer-ul filmului Vicky Cristina Barcelona cu Scarlett Johansson in rolul principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea