Showbiz

#film #biografie #my week with marilyn #marilyn monroe #scarlett johansson

Scarlett Johansson este Marilyn Monroe in My Week with Marilyn

Regizorul Simon Curtis a declarat recent ca se gandeste ca actrita sa o intruchipeze pe Marilyn Monroe intr-o biografie despre controversata starleta, informeaza aceshowbiz.com.

.

Pe lista lui Curtis, Scarlett Johansson este prima optiune pentru rolul principal. Tot pe lista mai sunt nume precum Kate Hudson, Amy Adams si Michelle Williams.

My Week with Marilyn este biografia lui Marilyn Monroe, bazata pe jurnalul lui Colin Clark, un angajat al lui Laurence Olivier, care a avut grija de starleta in 1957, atunci cand se afla la Londra pentru filmarile la pelicula The Prince and the Showgirl. In jurnal, Clark vorbeste despre locatiile pe care i le-a aratat vedetei, dar si unele trucuri pe care a invatat-o.

Colin Clark a publicat cateva fragmente din jurnalul sau in 1958, insa ultima saptamana petrecuta cu Marilyn nu a fost publicata decat in 2002, dupa moartea sa. Aceasta ultima saptamana petrecuta cu Marilyn este ideea principala a filmului. Productia este programata sa aiba premiera in 2010.

Scarlett Johansson a aparut recent in comedia romantica He's Just Not That Into You, alaturi de Bradley Cooper si Kevin Connolly. Actrita, care este casatorita cu actorul Ryan Reynolds, a devenit cunoscuta pentru roluri in filme precum The Horse Whisperer, Lost in Translation sau Girl with a Pearl Earring.

Urmareste trailerul filmului He's Just Not That Into You, cu Scarlett Johansson:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea