Showbiz

#cuplu #familie #sot #scarlett johansson

Scarlett Johansson este disperata sa inceapa o familie

Scarlett Johansson si sotul sau, actorul canadian Ryan Reynolds , sunt disperati sa inceapa o familie, anunta PRinside.

Cei doi s-au casatorit in septembrie anul acesta in cadrul unei ceremonii intime si isi doresc sa devina parinti cat mai repede, asa ca discuta posibilitatea unui membru al familiei.

"Scarlett si Ryan sunt foarte indragostiti si, mai devreme sau mai tarziu, isi doresc sa aiba o familie. Scarlett vrea sa fie o mamica tanara si nu intentioneaza sa lase acest aspect al vietii sale pe mai tarziu pentru ca apoi sa se ingrijoreze ca nu mai poate concepe un copil”, a declarat o sursa pentru cotidianul Chicago Sun Times.

Actrita in varsta de 23 de ani, care a incheiat recent filmarile la comedia He's Not That Into You, nu are niciun proiect cinematografic in viitorul apropiat. Productia urmatorului film in care va juca Scarlett, Amazon, va debuta in a doua jumatate a lui 2009, asadar cuplul are destul timp pentru a incepe o familie. Scarlett si Ryan au luat in calcul si posibilitatea de a adopta un copil.

lui 2007 si au decis sa-si oficializeze relatia anul acesta intr-o statiune de langa Vancouver , Canada.

Urmareste trailerul filmului Vicky Cristina Barcelona cu Scarlett Johansson



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea