Showbiz

#sarah michelle gellar #cinema

Sarah Michelle Gellar, intr-o ecranizare dupa Coelho?

Actrita americana sarah michelle gellar este pe cale de a semna contractul pentru a interpreta rolul principal in drama independenta , Veronika Decides to Die (Veronica se hotaraste sa moara).

Filmul este o ecranizare a celebrului roman semnat Paolo Coelho, iar povestea o are in prim plan pe Veronica (Sarah Michelle Gellar), o femeie care sufera de o depresie grava si care a fost internata intr-un spital de boli mintale in urma unei tentative de suicid. Aici, Veronica isi regaseste dorinta de a trai, dupa ce afla ca i-a mai ramas foarte putin timp pana cand inima ii va ceda din cauza traumatizmelor provocate de tentativa de sinucidere .

Emily Young va regiza filmul dupa un scenariu adaptat deLarry Gross siRoberta Hanley.

Sarah Michelle Gellar a jucat recent in pelicula The Air I Breathe si va aparea din nou pe ecrane in thriller-ul romantic Possession.

TrailerThe Air I Breathe


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea