Showbiz

#sarah jessica parker #miley cyrus #viking #sex and the city 2

Sarah Jessica Parker: "Miley Cyrus arata ca un Viking"

Dupa ce au lucrat impreuna la continuarea lungmetrajului Sex and the City, a vorbit despre colaborarea sa cu mai tanara Miley Cyrus , relateaza showbizspy.com.

Actrita in varsta de 44 de ani a spus despre vedeta din . “Am ramas muta cand am vazut cat este de inalta. Stiati ca e atat de inalta? Arata ca un Viking . Habar nu aveam”, a spus uimita Parker.

Sarah Jessica Parker, care si-a reluat rolul lui Carrie Bradshaw, s-a bucurat sa imparta o scena cu Miley Cyrus, chiar daca momentul filmarii a fost destul de scurt.

“Miley este o tanara foarte frumoasa si politicoasa. Nu avem practic o scena impreuna. Aparem in acelasi cadru, dar nu avem un dialog. A fost punctuala la filmari si s-a comportat ca o profesionista”, a laudat-o Sarah Jessica Parker pe vedeta de 17 ani.

Sex and the City 2 va avea premiera in mai 2010, iar in film vor mai aparea pentru cateva scene Penelope Cruz si Liza Minnelli.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City The Movie:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea