Showbiz

Sarah Jessica Parker isi enerveaza colegele de film

A curs multa cerneala despre rivalitatea dintre Sarah Jessica Parker si celelalte trei protagoniste ale serialului devenit mai nou lungmetraj, Sex and the City The Movie , dar tensiunea pare sa fi atins acum punctual culminant.

Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon sunt invidioase ca designerii se "bat" sa o imbrace pe Sarah Jessica Parker in seara premierei filmului Sex and the City The Movie, ce va avea loc in mai anul acesta.

Parker a fost contactata de cei mai renumiti creatori de moda din lume pentru a-i oferi tinuta din seara premierei. Colegele sale de platou au cedat nervos si refuza acum sa imparta aceeasi limuzina cu "prietena" lor in seara de gala. Cele trei actrite sunt sigure ca toti ochii vor fi pe Sarah Jessica Parker, iar ele vor fi din nou ignorate.

"Rivalitatea a atins cote maxime, mai ales in ceea ce priveste cine se imbraca cu ce, iar Patricia Field, stilista filmului, este prinsa la mijloc. Sunt hotarate sa nu fie eclipsate. Acum fiecare vrea o masina, pentru a-si asigura 5 minute de glorie pe covorul rosu. Totul s-a transformat intr-un cosmar logistic", a declarat o sursa pentru cotidianul birtanic Daily Mirror.

Trailer Sex and the City The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea