Showbiz

#matthew broderick #sot #casnicie #medium #sarah jessica parker

Sarah Jessica Parker - cu mariajul la medium

Sarah Jessica Parker este disperata sa-si salveze casnicia, asa ca actrita apeleaza la oricine pentru a-si aduce casnicia pe linia de plutire. Vedeta din Sex and the City merge la medium pentru a-si rezolva problemele marital, scrie FemaleFirst.

Parker scoate din buzunar peste 100 de dolari pe ora pentru a primi sfaturi de la un medium pe nume Serena. Nu cu mult timp in urma presa de scandal dadea ca sigur divortul lui Sarah Jessica Parker de sotul ei de 11 ani, Matthew Broderick, dupa ce acesta a inselat-o cu o tanara misterioasa de 25 de ani in timp ce sotia sa filma pentru Sex and the City: The Movie.

“Sarah Jessica spune ca mediumul o ajuta sa-si salveze casnicia lucrand la energia lor pozitiva de cuplu. Sarah i-a dus chiar mediumului esarfe purtate de ea si Matthew pentru ca aceasta sa foloseasca energia pozitiva si sa le-o retransmita”, a povestit o sursa pentru revista britanica Grazia.

Desi actrita pare ca isi da toata silinta sa-si salveze mariajul, Matthew Broderick este sceptic in privinta sfaturilor mediumului si a sanselor de reusita ale experimentului pus la cale de sotia sa.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City: The Movie cu Sarah Jessica Parker.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea