Showbiz

#gemene #copii #sarah jessica parker

Sarah Jessica Parker are gemene

Sarah Jessica Parker si sotul sau, Matthew Broderick , au anuntat venirea pe lume a celor doua fetite ale lor, informeaza people.com.

Cele doua fetite gemene s-au nascut luni de dimineata dintr-o mama surogat . "Fetitele sunt sanatoase, iar familia este foarte fericita", a declarat un purtator de cuvant al spitalului Ohio.

Gemenele s-au nascut la ora 3.58 si cantareau in jur de 2 kilograme. Parintii lor au anuntat si numele celor doua fetite: Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge Broderick.

"Numele Hodge si Elwell sunt nume din familia actritei, nume pe care a dorit sa le mosteneasca si copilele sale", a mai declarat purtatorul de cuvant.

Vestea ca cei doi actori au apelat la o mama surogat a aparut in aprilie, anul acesta. Sarah Jessica Parker, in varsta de 44 de ani, si Matthew Broderick, in varsta de 47 de ani, isi doreau sa devina din nou parinti, insa nu reuseau. Cuplul mai are un baietel, in varsta de sase ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea