Showbiz

#opinie #hollywood #actrita #sandra bullock

Sandra Bullock si-ar fi dorit sa ramana balbaita

Sandra Bullock si-ar fi dorit sa ramana balbaita. Starul din comedia The Proposal este foarte furioasa pe societate ca a obligat-o sa-si corecteze problemele de vorbire pe care le avea atunci cand era mica, comunica femalefirst.co.uk.

Actrita in varsta de 45 ani a explicat: „Cand aveam 8 ani si aveam aceasta mica problema de vorbire, mi-as fi dorit sa fie macar cineva care sa-mi zica `Nu schimba nimic. Fii cum vrei tu`.”

„Dar societatea este foarte stricta si marginita in acelasi timp in orizonturile sale. Aveam o problema de vorbire...eram putin balbaita. Am fost obligata sa ma duc la doctor si sa fac un tratament. Si chiar ma gandeam, `De ce? De ce trebuie sa scap de chestia asta? Totul se reduce la problema `Asta e normal, aialalta nu?` De ce oamenii nu pot sa-i accepte pe ceilalti asa cum sunt?”, se intreaba actrita.

„Mi-ar fi placut ca pe vremea aceea sa fi fost suficient de matura pentru a putea realiza ca ceea ce consideram eu ca fiind un defect, nu era de fapt decat o trasatura unica din acelea care ne face pe fiecare dintre noi speciali si diferiti”, regreta Sandra.

De asemenea, actrita acuza discriminarea sexuala si asta pentru ca le face pe femei sa aiba o parere proasta fata de propria persoana si propriul corp.

„De ce atunci cand un tanar baiat se comporta excentric , este considerat atragator si diferit, dar o femeie, cand are acelasi comportament, este luata drept o ciudatenie ? Pur si simplu nu este drept”
, este de parere Sandra Bullock.

Urmareste trailer-ul filmului The Proposal cu Sandra Bullock in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea