Showbiz

#new orleans #interviu #fiu #sandra bullock

Sandra Bullock: "Fiul meu e rasfatat ca un print mostenitor"

In primul interviu acordat oficial dupa divortul de bijuterie Cajuna”, a spus Sandra . “A fost un proces lung. Nu am incercat sa ma folosesc de numele meu. Am vrut sa fac totul ca o persoana normala”, a explicat actrita durata de patru ani a procesului de adoptie.

“A fost intotdeauna al meu, stii. Nu am trait cu impresia ca mi-l va lua cineva. Dar a fost placut sa aud ca cineva imi spune ca voi fi un parinte bun.”

“Si nu am stiut ca va fi baiat”, a recunoscut Sandra. "Nu avem baieti in familie, asa ca toata lumea se bucura de el. E rasfatat ca un print mostenitor. Sunt doar fete in familia mea, asa ca trebuia sa modificam ierarhia", a glumit Sandra.

Actrita a finalizat adoptia lui Louis in luna ianuarie anul acesta, dar nu a facut evenimentul public decat patru luni mai tarziu. Iar pentru asta, castigatoarea premiului Oscar, le este recunoscatoare prietenilor si familiei pentru ca au pastrat secretul. "E nevoie de oameni buni si onesti pentru asta. Toti s-au intrebat cum am tinut secretul… exista si persoane oneste care stiu sa-ti tina gura inchisa", a mai spus Sandra.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea