Showbiz

#sam worthington #conte dracula #avatar

Sam Worthington - urmatorul conte Dracula?

Dupa "Avatar" si mega-productia cu tema mitologica " Clash of the Titans ", Sam Worthington pare sa fie cel mai dorit actor de la Hollywood si singurul la care se gandesc producatorii filmelor de actiune.

Site-ul Latino Review a publicat o stire potrivit careia Sam Worthington ar urma sa joace rolul lui Dracula intr-un nou film dedicat celui mai faimos vampir. Deocamdata totul este inca in faza de proiect la cei de la Universal, care alcatuiesc o lista cu productiile pe care le vor realiza in perioada 2011-2012.

Filmul se numeste Dracula: Year Zero (o alegere foarte neinspirata am spune) si ar urma sa fie regizat de Alex Proyas (Knowing; I, Robot). Scenariul lui Matt Sazama si Burk Sharpless urmareste povestea personajului istoric care l-a inspirat pe Bram stoker in crearea lui Dracula si ar trebui sa dezvaluie si modul in care domnitorul Vlad Tepes a devenit cunoscut ca vampir.

Hollywood-ul pare hotarat sa resusciteze mitul lui Dracula, avand in vedere ca un proiect foarte asemanator lui Dracula: Year Zero ar urma sa fie produs de Brad Pitt dupa un scenariu de Charlie Hunnam.

Urmareste trailerul filmului Clash of the Titans cu Sam Worthington:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea