Showbiz

#sam raimi #warcraft #joc video #film #adaptare

Sam Raimi va regiza Warcraft

va aduce pe marile ecrane lumea din faimosul joc video .  Noul film de actiune va fi o adaptare spectaculoasa a francizei World of Warcraft , anunta Variety.

Productia va fi co-finantata si distribuita de Warner Bros., insa deocamdata nu se cunoaste data la care demara filmarile. Sam Raimi se va ocupa de noul proiect dupa terminarea lucrului la Spider-Man 4 .

Universul Warcraft graviteaza in jurul unui conflict epic intre asa numitele Hoarda si Alianta. Jocul video a fost lansat in 1994 si a inregistrat un succes comercial inca de la aparitie. Cea mai noua continuare a francizei, "Wrath of the Lich King", s-a vandut in 2,8 milioane de exemplare in chiar prima zi de lansare.

Din echipa de producatori a viitorului film Warcraft face parte si Charles Roven, unul dintre producatorii blockbuster -ului The Dark Knight. Nu se stie inca cine va adapta scenariul peliculei dupa seria de jocuri video si nici cine va juca in rolurile principale.

Urmareste trailerul filmului horror Drag Me to Hell regizat de Sam Raimi:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea