Showbiz

#tobey maguire #sam raimi #spider-man

Sam Raimi si Tobey Maguire revin pentru Spidey 4 si 5

Jurnalistul Nikki Finke a confirmat ca Sony Pictures a reusit sa ii readuca pe regizorul Sam Raimi si pe actorul Tobey Maguire in echipa de filmare a noilor proiecte Spider-Man 4 si  5.

Scenariul celui de-al patrulea film din serie va fi realizat de Jamie Vanderbilt, realizatorul scenariului filmului Zodiac.

Nu putem decat sa presupunem cine va fi personajul negativ in urmatoarele filme din serie. Cateva posibilitati ar fi urmatoarele: Omul Soparla - jucat de Dylan Baker sau Omul Lup - logodnicul lui Mary Jane, personaj care a aparut in partea a treia a seriei.

Laura Ziskin, producatoarea seriei Spider-Man, a dezvaluit la inceputul acestei veri ca al patrulea film va fi lansat pe ecrane in luna mai, in 2011.

Reprezentantii studioului analizeaza posibilitatea ca Spider Man 4 si 5 sa fie filmate in acelasi timp si astfel ar scadea costurile de productie.

Intre timp, Sony Pictures lucreaza la musicalul de pe Broadway - Spider Man - care va avea muzica si versurile compuse de Bono si The Edge de la U2 si regizat de Julie Taymor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul ultimului film din seria Spider-Man - Spider-Man 3 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea