Showbiz

#sam raimi #film #oz

Sam Raimi - de la Spider-Man la noul film Oz

Dupa ce Sam Mendes a refuzat oferta celor de la Disney de a regiza prequel-ul Oz, the Great and Powerful, alte nume de regizori faimosi au fost luate in vizor de producatori.

La un moment dat chiar si Guillermo del Toro fusese dat ca sigur pentru a semna regia noului film Oz, insa acum publicatia Vulture anunta ca Sam Raimi, regizorul trilogiei Spider-Man, a intrat oficial in negocieri cu cei de la Disney pentru noul film Oz.

Daca Raimi va accepta proiectul, regizorul va face echipa cu Robert Downey Jr. pentru a aduce pe ecrane scenariul scris de Mitchell Kapner (The Whole Nine Yards). Ramane de vazut daca Sam Raimi va alege Oz in defavoarea lui The Hobbit , proiectul parasit recent de Guillermo del Toro, pentru care fusese propus ca regizor.

Cei de la Disney intentioneaza sa grabeasca productia noului film Oz pentru ca proiectul nu este singura adaptare a povestilor lui L. Frank Baum, alte studiouri vand in agenda filme similar inspirate de Oz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea