Showbiz

#salma hayek #ask the dust #film #charlize theron sau gael garcia bernal #ashley judd #woody harrelson #edward norton #penelope cruz

Salma Hayek si-a celebrat casatoria cu un bal mascat

Salma Hayek si-a celebrat cu mare fast casatoria cu milionarul francez Francois-Henri Pinault.

Cei doi s-au casatorit aproape pe ascuns de Ziua Indragostitilor, insa sambata aceasta, actrita a fost in centrul atentiei unei sarmante petreceri de nunta, anunta People.

Artista a purtat o rochie Balenciaga creata de Nicholas Ghesquiere pentru ocazii fastuoase. La petrecere au fost prezente aproximativ 150 de persoane, printre actori ca Penelope Cruz, Edward Norton, Woody Harrelson, Ashley Judd, Charlize Theron sau Gael Garcia Bernal.

De asemenea, Valentina Paloma, fata celor doi sarbatoriti a constituit unul dintre punctele de atractie ale petrecerii. Ea a impartit florile si a purtat o rochie Bonpoint.

Inaintea acestei petreceri, cuplul Salma Hayek- francois-henri pinault a organizat, vineri, un bal mascat in partea istorica a Venetiei, intr-o cladire recent renovata.

Urmareste trailerul filmului Ask the Dust cu Salma Hayek in rolul principal.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea