Showbiz

#romania #aerosmith #concert #bilete #rock

S-au pus in vanzare biletele la concertul Aerosmith de la Bucuresti (VIDEO)

Biletele pentru concertul pe care trupa americana Aeromith  il va sustine 18 iunie la Bucuresti au fost puse de azi in vanzare.
 
Biletele la pretul de 140 RON – Gazon B, 190 RON – Gazon A, 330 RON – Golden Ring si 590 RON – tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe eventim.ro. Events, organizatorii concertului, au anuntat ca va exista posibilitatea ca biletele sa fie achizitionate si in trei rate lunare.

Aerosmith va concerta pentru prima data in Romania pe 18 iunie, in incinta Complexului Expozitional Romexpo. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul european „Cocked, Locked, Ready to Rock!”.

Aerosmith este trupa americana de hard rock cu cele mai mari vanzari din istorie – peste 150 de milioane de albume la nivel mondial . Trupa va concerta la Bucuresti in formula care i-a consacrat: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara, backing vocal), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (percutie).
 
Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hituri ca „Amazing”, „Crazy”, „Crying”, „Pink”, „Dream On”, „Walk This Way”, „Janie's Got a Gun”.
 
"Cryin'" 
 
 
"Crazy" 
 
 
"Love In An Elevator" 
 
 
"Walk This Way" (feat. Run DMC) 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea