Showbiz

#pop #festival #cerbul de aur #romania #2008 #selectie #alexandra ungureanu #desperado

S-au desemnat reprezentantii Romaniei la Cerbul de Aur

Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu , Razvan Krivach si Dragos Chircu vor reprezenta Romania la editia din acest an a festivalului Cerbul de Aur.

Artistii au fost desemnati in cadrul finalei selectiei nationale desfasurate duminica, 10 august 2008 , in urma votului publicului, care a contat in proportie de 50%, si a notelor din partea juriului - 50%.

Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu au obtinut nota maxima din partea juriului, sapte puncte, si s-au clasat pe locul doi la televot, primind sase puncte, in total 13 puncte. Razvan Krivach a obtinut 5 puncte de la membrii juriului plus alte 5 din partea telespectatorilor care au votat prin SMS si prin telefon, in total cumuland 10 puncte.

Cel de-al treilea clasat, Dragos Chircu, a obtinut 6 puncte de la juriu si 3 puncte in urma televotului, in total noua puncte. Juriul a fost format din realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan , jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga.

Cei trei castigatori ai finalei selectiei nationale pentru Cerbul de Aur 2008 vor concura cu alti 27 de artisti din strainatate. Festivalul Cerbul de Aur este organizat la Brasov, in perioada 3-8 septembrie 2008.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea