Showbiz

#filme #concurs #scenarii #nisi masa #tabu

S-a stabilit juriul concursului European de Scenarii Nisi Masa

Juriul pentru Etapa Nationala a concursului European de Scenarii urmeaza sa fie compus din criticul de film Andrei Gorzo, regizorul Paul Negoescu si scenarista Ana Agopian.
 
Jurizarea scenariilor va avea loc in perioada 1 august - 15 septembrie, iar rezultatele selectiei vor fi anuntate cel mai tarziu in data de 30 septembrie.

Concursul de Scenarii Nisi Masa , aflat la a 8-a editie, se adreseaza tinerilor scenaristi , profesionisti sau amatori, si ofera posibilitatea promovarii pe plan european a scenariilor inscrise si a autorilor lor.
 
Concursul se desfasoara in doua etape – etapa nationala si etapa . In urma selectiei la nivel national, trei scenarii finaliste vor fi propuse pentru etapa urmatoare. Cei 12 castigatori desemnati de un juriu international in cursul lunii noiembrie vor fi invitati la workshop-ul European Short Pitch care le va da ocazia sa-si imbunatateasca scenariile, sa le prezinte in fata producatorilor europeni si sa obtina finantare pentru producerea lor. 

Tema concursului din acest an este ”Tabu”, iar scenariile inscrise nu trebuie sa depaseasca 20,000 de caractere. Mai multe detalii despre modalitati de inscriere la concurs, formatarea scenariilor si ghidul de baza dedicat amatorilor se gasesc pe site-ul www.nisimasa-scriptcontest.ro. Scenariile sunt pe mail la adresa scriptcontest@controln.ro si prin posta, intr-un exemplar tiparit la Asociatia Culturala Control N, OP15, CP 10, 053120 Bucuresti. Data limita pentru inscrierea in concurs este

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea