Showbiz

#sandra bullock #ryan reynolds #cinema #hollywood #actor #actrita #film

Ryan Reynolds se crede sexy in celofan

Ryan Reynolds a fost imbracat in celofan in cel mai recent film al sau, " The Proposal ", potrivit femalefirst.co.uk.

Actorul, in varsta de 32 de ani, care l-a interpretat pe Andrew Paxton in pelicula ce prezinta povestea unui asistent obligat de sefa lui sa o ia de nevasta pentru a nu fi deportata, a spus ca i s-a parut chiar sexy tinuta din celofan.

Incercand sa-si dea seama daca o scena in care el si co-star-ul Sandra Bullock apar goi a fost sexy, Ryan a glumit: „Nu stiu ce nu este sexy in toata povestea asta. Adica, eram infasurat in lenjerie intima...din ceolofan!!! Nu vezi tot timpul asa ceva. Era o priveliste frumoasa. O vedere draguta prin celofanul Speedo.”

In schimb, Sandra insista ca a fost de acord sa se dezbrace in acest film, intr-o scena in care cei doi, dezbracati fiind, se lovesc accidental unul de celalalt, pentru ca i s-a parut mai degraba amuzant decat romantic.

„Am jucat in acele scene care ar fi trebuit sa fie sexy, dar de fapt nu erau. Sa ai o viziune frontala completa asupra unui barbat gol nu presupune nimic sexy”, a precizat Sandra Bullock pentru BANG Showbiz.

„Dar tocmai lipsa unei imagini sexy din aceasta scena m-a incantat. Adica, da, este umilitor si jenant, oamenii o sa se amuze pe seama corpului tau, dar chestia asta o fac si eu deja”, a adaugat actrita in varsta de 44 ani.

Sandra n-are nicio problema in a face misto de propriul corp si asta pentru ca nu se considera o „pretioasa”.

„Nu ma uit la corpul meu exclamand: `Vai ce minunatie, cata perfectiune , n-as putea sa-l fac misto de chestia asta`...Nu, din contra, este comic . Asa arat in viata de zi cu zi si sigur corpul meu are ceva comic in el. Ca atare, pot sa-l folosesc ca un receptacul...in sens bun”, a concluzionat actrita pentru aceeasi publicatie.

Urmareste trailer-ul filmului The Proposal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea