Showbiz

#russell crowe #film #hollywood #rol #actor

Russell Crowe planuieste evadarea sotiei

va juca in The Next Three Days, adaptarea peliculei franceze Pour Elle (2008), potrivit Variety .com.

Crowe
va intepreta rolul unui profesor al carui sotie a fost acuzata de o crima pe care ea jura ca nu a infaptuit-o.

Profesorul se vede astfel nevoit sa sa conceapa un plan de a o elibera pe consoarta lui, mai ales ca femeia trebuie sa ispaseasca o pedeapsa de 20 ani.

Paul Haggis, regizorul filmului a adaptat, in The Next Three Days, scenariul original scris de Fred Cavaye si Guillaume Lemans.

Filmarile se vor derula la Pittsbutgh, incepand cu septembrie 2009. Haggis a declarat pentru Daily Variety ca Russell Crowe a fost prima lui optiune, calitatiile actorului fiind perfecte pentru rolul unui personaj absolut obisnuit, care este nevoit sa se transforme radical atunci cand este pus intr-o situatie exceptionala.

"L-am vazut in rolul din Gladiatorul , dar Crowe a intruchipat pe marele ecran atatia oameni obisnuiti ", a completat Haggis.

Subiectul peliculei trateaza probleme precum increderea si principiile. The Next Three Days ridica o intrebare-cheie: Ce faci atunci cand esti pus in ipostaza de o salva pe femeia pe care o iubesti, stiind ca devii astfel omul pe care ea sa nu-l mai poata iubi?

Regizorul nu s-a gandit inca pe cine sa distribuie in rolul sotiei care sa-i dea replica lui Russell Crowe. The Next Three Days ar putea avea premiera in 2011.

Urmareste trailer-ul filmului State of Play cu Russell Crowe in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea