Showbiz

Russell Crowe il vrea pe Sam Riley in rolul lui Robin Hood

Actorul Sam Riley va juca in noua adaptare cinematografica a povestii lui Robin Hood, Nottingham , si, se pare ca va detine chiar rolul principal.

Starul din Control este ultimul sosit pe afisul noului film de aventuri a carui regie va fi semnata de Ridley Scott. Sam Riley va juca alaturi de Russell Crowe, care va interpreta rolul negativ, pe cel altemutului serif din Nottingham.

Surse din interiorul productiei au dezvaluit ca actorul australian este cel care il doreste cu orice pret pe Riley in film. " Russell Crowe vrea ca Sam Riley, care a jucat rolul lui Ian Curtis, liderul formatiei Joy Division in Control, sa-l interpreteze pe Robin Hood. Nu este inca oficial, dar mai mult ca sigur il vor distribui pe Sam pentru ca Crowe a fost impresionat de performanta acestuia din Control", au declarat surse implicate in productia filmului.

Nottingham urmareste povestea unui triunghi amoros in care sunt implicati frumoasa Marian, Robin Hood si cel mai aprig dusman al sau, seriful din Nottingham. Filmarile vor debuta la inceputul lui 2009.

Trailer Control


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea