Showbiz

#american gangster #robin hood #dublu rol #ridley scott #nottingham #russell crowe

Russell Crowe - dublu rol in Nottingham

Actorul Russell Crowe va juca dublu rol in filmul Nottingham, regizat de Ridley Scott. El va juca rolul lui Robin Hood, cat si pe cel al serifului din Nottingham.

Producatorii spun ca Nottingham va prezenta o noua viziune a povestii clasice, care va surprinde publicul. Seriful va fi prezentat intr-o varianta mult mai umana, in timp ce Robin hood nu va mai fi un personaj plin de eroism.

Scenariul acestui proiect este scris de Brian Helgeland iar filmarile vor incepe in luna martie 2009. Rolul lui Lady Marianne va fi interpretat de actrita Sienna Miller.

Russell Crowe nu se afla la prima colaborare cu regizorul Ridley Scott. Cei doi au dat nastere unor capodopere precum The Gladiator - film recompensat cu un premiu Oscar, A Good Year, American Gangster sau Body of Lies.

Crowe, nascut in Auckland, Noua Zeelanda, pe 7 aprilie 1964, a debutat intr-un episod din serialul Spyforce la varsta de sase ani, dupa care a luat o pauza de 12 ani pana la debutul sau profesional, la varsta de 18 ani.

In film a avut primele roluri majore in drame precum: The Crossing (1990) si faimosul film al lui Jocelyn Moorhouse, Proof (1991), pentru care a castigat un premiu al Institutului de Film Australian.

Filmul Romper Stomper (1992), in regia lui Geoffrey Wright, i-a adus aprecierea publicului international, cu care a castigat un alt premiu al Institutului de Film Australian si un premiu al Australian Film Critics.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului American Gangster

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea